Penemuan Besar Bidang Kesihatan

Cetusan idea Jus QALBI AL-EHSAN…

June 2015, seorang staf kami yang mengalami masalah penghadaman selama beberapa tahun, telah mencuba satu produk kesihatan ‘pembersih kolesterol’. Setelah mengamalkan produk itu selama bebrapa minggu,

Hasilnya, dia mendapati bahawa produk itu amat berkesan terhadap dirinya terutama apabila dia tidak lagi menghadapi masalah penghadaman seperti sebelumnya dan merasakan sistem pernafasannya bertambah baik memandangkan dia juga adalah seorang perokok tegar.

Pada bulan October 2015, kami berpeluang bertemu dengan seorang pengamal Jus Kolesterol yang mengusahakan perniagaan. secara kecil-kecilan. Dari cerita beliau, kami dapati bahawa beliau ialah salah seorang anak murid seorang Ustaz yang agak terkemuka dalam bidang perubatan Islam.

Manakala resipi ramuan jus ini adalah hasil inspirasi dari ustaz tersebut yang juga pengidap penyakit jantung dan perlu menjalani prosedur pembedahan ‘bypass’. Tetapi setelah mengamalkan meminum jus ini, Alhamdulillah… beliau beransur pulih dan tidak perlu lagi untuk menjalani pembedahan.

Dengan itu, bermulalah satu perjalanan perniagaan

Jus QALBI AL-EHSAN yang bertujuan untuk membantu umat manusia agar mendapat kesihatan yang terbaik.

Jus QALBI AL-EHSAN ini amat bagus dan sesuai untuk seisi keluarga. Boleh dijadikan sebagai penambah perisa dalam minuman harian sekeluarga.

Jus QALBI AL-EHSAN boleh diamalkan seawal umur 12 tahun. Ia juga amat bagus untuk kanak-kanak sebagai salah satu minuman tambahan yang mana boleh bertindak sebagai agen immunisasi badan dan meningkatkan tahap daya pemikiran kanak-kanak.

Jus QALBI AL-EHSAN ini diformulasikan daripada bahan semulajadi terpilih dan tanpa bahan pengawet.

Jus QALBI AL-EHSAN juga boleh bertindak sebagai agen pelansingan badan yang mana akan membantu untuk meningkatkan kadar metabolisma dan mencairkan lemak.